Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим - LINUX ДЛЯ ЮЗЕРОВ — ЧЕРПАЕМ ЗНАНИЯ

Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим

Sagemath Sage - это бесплатный математический пакет с открытым исходным кодом, лицензированный под GPL. Он объединяет мощь различных пакетов с открытым исходным кодом в едином интерфейсе командной строки на базе Python. Целью разработки Sage было создание свободной альтернативы Magma, Maple, Mathematica и Matlab. В Sage собрано более 100 математических пакетов с открытым исходным кодом. Его можно использовать для элементарных и продвинутых математических расчетов, включая алгебру, теорию чисел, криптографию, чсленные расчеты, коммутативную алгебру, теорию групп и многое другое. Для установки последней версии Sagemath из PPA в Ubuntu/Linux Mint откройте терминал и введите следующие команды: $ sudo apt-add-repository ppa:aims/sagemath $ sudo apt-get update $ sudo apt-get install sagemath-upstream-binary Для установки Sagemath в Ubuntu/Linux Mint из репозитория Universe, откройте терминал и введите следующие команды: $ sudo apt-get install sagemath-upstream-binary Либо вы можете скачать исходный код последней сборки и собрать пакет самостоятельно.


Знайти придатний дистрибутив — дрібниці, до того ж при невеликому досвіді можна довести систему майже до ідеалу (у суб’єктивному розумінні), а от з програмним забезпеченням біда. На виручку, як мені на деякий час здалося, прийшла OS X, але вона швидко набридла і я не зміг прибрати критичні для мене моменти в юзабіліті і деяких можливостях.


Перше й найголовніше, що треба знати: біткойн — це рахункова одиниця, так само як літр — одиниця обсягу, а грам — одиниця маси. Але ви не можете взяти біткойн в руки і потримати, як доларову банкноту. І це НОРМАЛЬНО, тому що важливо зовсім інше, а саме:


liticoinЯк і Bitcoin, Litecoin є цифровий валютою, яка генерується в процесі Майнінгу. Вона була створена в 2011 році інженером компанії Google Чарльзом Лі. Криптовалюта Litecoin вважається самою гідною заміною Bitcoin. Насамперед тому, що кількість монет Litecoin обмежено числом в 84 міліонів(у Bitcoin це 21 мільйон).Крім того, істотною відмінністю між цими криптовалюта є швидкість підтвердження транзакції. Якщо для створення блоку Bitcoin потрібно 10 хвилин, то у Litecoin це займає всього 2,5 хвилини. Це означає, що Litecoin може обробляти набагато більше транзакцій. Вартість 1 Litecoin на сьогоднішній день складає $ 2,83099.


Установка Ubuntu Установка Ubuntu 11.04. Відбувся реліз Ubuntu 11.04 і буде правильно написати мануал по установці Ubuntu 11.04 (у статті розглянута установка Ubuntu и Windows 7)