Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим - LINUX ДЛЯ ЮЗЕРОВ — ЧЕРПАЕМ ЗНАНИЯ

Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим

dogecoin Деякі вважають Dogecoin найдивнішою криптовалюта, починаючи з історії її створення. Спочатку вона замислювалася як жарт і не сприймалася всерйоз. Але саме на хвилі жарти, криптовалюта змогла увійти до п’ятірки найвідоміших криптовалюта світу. Dogecoin був створений програмістом з Портланда Біллі Маркусом. Він хотів створити криптовалюту, яка була б ближче до більшої демографічній групі. Криптовалюта була названа на честь одного з найпопулярніших інтернет-мемів 2013 doge, на якому в різних варіаціях відображена собака мисливської породи сиба-іну. Незважаючи на весь жартівливий характер затії, Dogecoin можна Майнити і обмінювати на товари. Ліміт монет Dogecoin встановлений у розмірі 100 млрд, а максимальна вартість досягала $ 400.80. На сьогоднішній день 1 000 монет Dogecoin оцінюються в $ 0,12.



Можливості нового API камери в Android 5.0 Lollipop Багато хто знає, що додатки камер з Google Play найчастіше не можуть дати кращу якість знімків, ніж стокові додатки від виробників. Будь то підтримка режиму HDR, настройка експозиції, різні доповнення, наприклад, веселі динозаврики як це зроблено в девайсах від SONY. Але після приходу наступної версії Android Google вирішила виправити цей недолік, представивши нові API для камери.


10 головних новинок в Android 5.0 Lollipop Кілька годин тому компанія Google представила Android 5.0 Lollipop. Ця версія операційної системи буде встановлена ​​на Nexus 6 і Nexus 9, які з’являться у продажу в листопаді. Найбільш нетерплячі користувачі Nexus 5 і Nexus 7 зможуть поставити її вручну, оскільки образи прошивок 17 жовтня з’являться на сайті Google. Там же буде викладений емулятор, на якому розробники зможуть протестувати свої додатки та ігри. Протягом декількох тижнів апдейт прилетить через Wi-Fi на смартфони та планшети Nexus (4, 5, 7, 10) і Google Play Edition. Android перескочив з версії 4.4.4 на 5.0, це великий апдейт, тому нововведень в ньому багато.


Ubuntu Unity 8, Mir і LXC для Xapps отримали значні поліпшення Кевин Ганн (Kevin Gunn) в своей мэйл-рассылке сообщает о проделанной работе для операционных систем Ubuntu Linux и Ubuntu Touch. Из него следует, что на текущий момент пользовательский интерфейс Unity 8 получил множество усовершенствований и исправлений, среди которых можно отметить изменения GU (которые попадут в Ubuntu Touch в рамках предстоящего ОТА-5 обновления), несколько тестовых чисток, а также различные улучшения QtMir для поддержки нескольких мониторов. По сообщению разработчиков, все тесты были перенесены на новую буферную семантику и теперь могут быть реализованы в Mir. Кроме того, Canonical начали подготовку к реализации Vulkan API (новое поколение кросплатформенного API для реализации 2D-3D графики) от Khronos Group.