Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим - LINUX ДЛЯ ЮЗЕРОВ — ЧЕРПАЕМ ЗНАНИЯ

Не умеете пользоваться Linux так мы вас научим

Багато користувачів Ubuntu, особливо новачки, намагаються змінити теми оформлення і значків, до тем встановленим за замовчуванням, шляхом додавання нових тем, завантажуючи їх з підключенням того чи іншого сховища на даному сайті або пошуком в інтернет.


Давайте подумаємо, чому доллари зручні для розподілу матеріальних благ ? Завдяки тим самим трьом якостям. Будучи власником доларової банкноти, ви можете покласти її в кишеню або кому-небудь передати її. До того ж, долари досить складно підробити (хоча і не так складно, як біткойни). Тому готівкові купюри — це один із способів розподілу цінностей, а bitcoin — інший.


Топ-5 альтернатив Bitcoin Мітки:bitcoin, Dogecoin, Huntercoin, Litecoin, Peercoin, XRP Незважаючи на те, що Bitcoin є найвідомішою криптовалюта, вона ні в якому разі не є єдиною. Насправді, ринок криптовалюта дуже насичений, а всі цифрові валюти мають власну назву — Altcoins, що означає «Альтернатива Bitcoin».Розглянемо 5 криптовалют, які в один прекрасний день можуть стати популярніше, ніж Bitcoin.


Установка Ubuntu Установка Ubuntu 11.04. Відбувся реліз Ubuntu 11.04 і буде правильно написати мануал по установці Ubuntu 11.04 (у статті розглянута установка Ubuntu и Windows 7)


"Знакомство с GNOME Builder" GNOME Builder - это интегрированная среда разработки для GNOME. С ней уже очень комфортно работать, в особенности благодаря продуманному дизайну графического интерфейса. Процесс установки приложения не является достаточно очевидным в том случае, если вы не желаете самостоятельно компилировать его, но это не является недостатком для приложения, созданного специально для разработчиков.